Cégtörténet
Társaságunk a GILT Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult. Két tulajdonos 50-50% tulajdoni részesedésével működött 1997-ig. Jelenleg 1997-től az egyik tulajdonos kiválásától egy tulajdonos birtokában van a cég.
A fizikai dolgozók létszáma 1992-óta átlagosan 40 fő körül mozog, függően a munkák intenzitásától, a megrendelési állomány nagyságától és az időjárási körülményektől. Állandó alkalmazottaink mellett, társaságunk által foglalkoztatott állandó alvállalkozóink száma szintén eléri a 40 főt.

Társaságunk fő profilja a generál kivitelezés. Eleinte a családi ház építés volt fő tevékenységünk, napjainkra a tevékenységi körünk kibővült, ikerházak, társasházak ipari és egyházi épületek építésével valamint felújításával.
A Kft. fő tevékenysége a magasépítési generál kivitelezés, mely mellett vállalunk speciális szakipari munkákat. Készítünk továbbá engedélyezési, kiviteli terveket, gépészeti, elektromos és belsőépítészeti terveket, valamint árazatlan és árazott költségvetéseket. Felelős műszaki vezetést és műszaki ellenőrzést is vállalunk. Munkáink között ma már található az egyházi épületektől az üzemcsarnokig szinte minden típusú és rendeltetésű épület. Az 1994-99-es években társaságunk végezte a DANONE Kft. üzemcsarnokainak kisebb-nagyobb felújítási karbantartási, bővítési és átalakítási munkálatait. 1996 óta társasházi lakások kivitelezésével is foglalkozunk, mely tevékenység egyre inkább kiteszi munkáink nagyobbik részét.

Működési területünk főképp a főváros és környéke, de a referenciáink között találhatóak vidéki építmények is.